Onze coaching & training voor jouw groei

Bij Gym Sixteen moedigen we vrouwelijke kracht aan en hebben we alle in-house kennis en ervaring om jouw doelen samen te behalen.

1-op-1 coaching

Ontdek de kracht van persoonlijke begeleiding met onze 1-op-1 trainingssessies.

Onze ervaren coaches richten zich volledig op jou, jouw doelen en jouw behoeften. Of het nu gaat om het verbeteren van je houding, het controleren van je tempo, of het aanpakken van specifieke vragen en uitdagingen, onze coaches zijn er om je te begeleiden en aan te passen aan jouw individuele behoeften.

Met volledige focus gedurende 50 minuten, bieden we niet alleen fysieke training maar daarnaast ook persoonlijke voedingsschema’s en trainingsschema’s 

Afgestemd op jouw doelen en behoeften

Elke sessie is afgestemd waardoor je optimaal vooruitgang boekt

2-op-1 coaching

Ervaar de kracht van gedeelde motivatie met onze 2-op-1 trainingssessies.

Deze dienst biedt dezelfde persoonlijke aanpak als onze 1-op-1 sessies, maar dan voor jou en een partner. Of het nu een vriendin of familielid is, samen werken jullie aan jullie individuele doelen, intussen motiveer je elkaar om jullie commitment aan welzijn te versterken. Onze coaches blijven zich richten op jullie persoonlijke behoeften, met toewijding en gerichte aanpak.

Samen je doelen behalen

Samen met een partner trainen versterkt niet alleen jullie individuele vooruitgang, maar motiveert jullie ook om elkaar te ondersteunen.

Online coaching

Ontdek onze flexibele online coaching, die voedings- en trainingsbegeleiding omvat.

Met een kennismakend gesprek om jouw behoeften te begrijpen en opvolggesprekken om je voortgang te meten, bieden we ondersteuning op afstand. We hechten waarde aan jouw mentale en fysieke gezondheid, en daarom meten we vooruitgang aan de hand van omtrekmetingen en voor- en na foto’s, in plaats van strikt gewicht.

Onze focus op empowerment en algemene welzijn betekent dat we ook life coaching en algemene ondersteuning bieden als onderdeel van ons coachingsaanbod.

Holistiche focus

Onze online begeleiding richt zich niet alleen op fysieke fitheid, maar ook op mentale gezondheid, empowerment en welzijn, met periodieke opvolggesprekken.

Pre- en postnatale coaching

Voor zwangere vrouwen bieden we speciale pre- en postpartum trainingssessies aan.

Tijdens de zwangerschap richten we ons op het behouden van kracht en het verbeteren van mobiliteit, met aanpassingen die zijn afgestemd op elk trimester om veiligheid te waarborgen. Postpartum werken we samen met een kinesist aan het opbouwen van kracht en lichamelijke sterkte, waarbij we rekening houden met individuele behoeften.

Deze training is mogelijk na goedkeuring van een arts, gynaecoloog of kinesist.

Herstel met zorg

Na de bevalling werken we samen met een kinesist om jouw kracht en lichamelijke sterkte geleidelijk en op een veilige manier op te bouwen.

Niet zeker wat jij nodig hebt om jouw doelen te bereiken?
Neem contact op met ons team!

We vertellen je graag hoe goed we zijn, maar we laten dit over aan onze cliënten