Meer dan enkel een gym, we zijn jouw partner

Bij Gym Sixteen gaat het niet alleen om fitness; het draait om het versterken van jouw innerlijke en uiterlijke kracht.

Wij creëren krachtige workouts
en krachtige vrouwen!

Bij Gym Sixteen streven we naar meer dan alleen fysieke fitheid. Onze missie is om een positieve impact te creëren in het leven van vrouwen door hen te begeleiden naar gezondheid, empowerment en zelfvertrouwen.

We geloven dat elke vrouw een krachtige bron van potentieel is, en we zijn vastberaden om dat potentieel te helpen ontdekken en benutten.

Onze visie is een wereld waarin vrouwen de opperhand nemen over hun eigen welzijn, waar ze trots zijn op hun lichamelijke en mentale kracht en waar ze elkaar inspireren om te groeien.

Bij Gym Sixteen is ons doel om vrouwen te helpen niet alleen fysiek sterker te worden, maar ook om hun zelfvertrouwen te vergroten, hun eigenwaarde te versterken en hun eigen pad naar succes te creëren.

Hoe het ooit allemaal begon

Wat begon als een hobby, hebben we in februari 2022 omgezet naar een bedrijf - en meer dan dat, het is uitgegroeid tot een levensstijl.

Sindsdien hebben we niets dan groei ervaren, wat heeft geleid tot de uitbreiding van onze ruimte en het verwelkomen van een nieuwe personal coach, Lesra.

Maak kennis met het team van Gym Sixteen

Ontmoet de gezichten achter de sterke coaching van Gym Sixteen.

ZAAKVOERDER

Deva Lenaers

Personal coach en pre-, postpartum coach

PERSONAL COACH

Lesra Vandeputte

Personal coach

PERSONAL COACH

Janne Simoens

Personal coach